Så här köper du säsongskort till Dalslands Kanal

Du som är medlem i en båtklubb längs Dalslands kanal har möjlighet att köpa säsongskort. Säsongskortet kostar 900 kr och ger dig rätt att slussa till ett rabatterat pris under hela seglationsåret.

Du köper ditt säsongskort på www.dalslandskanal.se/biljett. Så här gör du:

  1. Välj ”Säsongskort 2022”, det är den översta produkten i listan. Du behöver i nästa steg godkänna att du är medlem i en båtklubb längs Dalslands kanal. Klicka fortsätt.

  2. Fyll sedan i dina uppgifter i bokningskorgen. Här finns också en ruta märkt ”Meddelande”, där skriver du vilken båtklubb du tillhör.

  3. Betala med kort eller Swish.

  4. I år hämtar du själv dekalen på valfri slusstation, förslagsvis när du ger dig ut med båten på kanalen för första gången i sommar. När du köpt säsongskort enligt ovan kommer du att få ett bekräftelsebrev med en QR-kod. QR-koden visar du upp för slussvakten, på mobilen eller utskriven. Slussvakten scannar koden och du får din säsongsdekal. QR-koden är såklart bara giltig en gång.

  5. När du hämtat dekalen ska den klistras väl synlig på båten. Dekalen visar att du har säsongskort och därmed rätt att köpa biljetter till rabatterat pris. Liksom förra året kan du själv att köpa slussbiljetter i förväg på www.dalslandskanal.se/biljett. Alla rabatterade biljetter hittar du om du klickar i ”Säsong” i menyn. Därefter väljer du båtlängd och sluss/slussar och får en biljett med QR-kod skickad till din mailadress.

132 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla