top of page

Säsongskort Dalslands Kanal 2023

Du som är medlem i en båtklubb längs Dalslands kanal har möjlighet att köpa säsongskort. Säsongskortet kostar 900 kr och ger dig rätt att slussa till ett rabatterat pris under hela seglationsåret.

Du köper ditt säsongskort på www.dalslandskanal.se/biljett. Så här gör du:

  1. Välj ”Säsongskort 2023”, det är den översta produkten i listan. Du behöver i nästa steg godkänna att du är medlem i en båtklubb längs Dalslands kanal. Nytt för i år är att man även väljer på vilken slusstation man hämtar ut det på. Klicka fortsätt.

  2. Fyll sedan i dina uppgifter i bokningskorgen. Här finns också en ruta märkt ”Meddelande”, där skriver du vilken båtklubb du tillhör.

  3. Betala med kort eller Swish.

  4. Du hämtar dekalen på den slusstation du valt, förslagsvis när du ger dig ut med båten på kanalen för första gången i sommar. När du köpt säsongskort enligt ovan kommer du att få ett bekräftelsebrev med en QR-kod. QR-koden visar du upp för slussvakten, på mobilen eller utskriven. Slussvakten scannar koden och du får din säsongsdekal. QR-koden är såklart bara giltig en gång.

  5. När du hämtat dekalen ska den klistras väl synlig på båten. Dekalen visar att du har säsongskort och därmed rätt att köpa biljetter till rabatterat pris.

57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page